GRILLROOM PIATTO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1720 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Piatto. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2024 om 22:08 Pizza was lekker van smaak, goed belegd en vers. Sympathieke bezorger. Top!
21 mei 2024 om 9:21 Altijd top eten, beste kapsalons van Assen/Drenthe. Bezorgers zijn altijd heel vriendelijk, ondanks dat ze soms wat later zijn. Let op: bestel wel op tijd, want het kan al gauw 40min+ duren
20 mei 2024 om 21:29 Top, zoals altijd.
20 mei 2024 om 19:10 De pizzas waren heerlijk! We hadden de tijd van 17:00 gedaan en ze kwamen 10/15 later. Eerste keer hier besteld, gaan we denk ik vaker doen.
15 mei 2024 om 21:15 Lekkere kapsalon, goed warm en snel bezorgd
12 mei 2024 om 23:42 Altijd perfect eten, en snel bezorgd!
9 mei 2024 om 7:34 Wij vonden het erg slecht. Bestelden 2 saté menu's en daarbij kreeg je geen stokjes satévlees maar 3 gegrilde vleeslapjes die drijven in vet i.p.v satésaus.Aardappelen heet zout en de peperbus was denk ik omgevallen.En een KINDERMENU zout en peper.
6 mei 2024 om 11:27 Bestel hier graag. Eten vaak goed, maar wel afhankelijk van wat je besteld. Kipsaté altijd goed en broodje Kofta ook goed. Bezorgtijd was goed. Alleen gaven ze aan dat er rond 19.55 zou worden bezorgd en het was er al om 19.00 dat. Betere indicatie.
1 mei 2024 om 21:34 Vind de kapsalon smaakloos.Het spijt me maar ben beter gewend! Het eten was wel goed warm en netjes verpakt.En de bezorgtijd was ook prima binnen de aangegeven tijd( 40 minuten)
1 mei 2024 om 0:06 Had een pizza met spek maar heb het niet kunnen vinden , ook de pasta carbonara was met een soort rare nep spek die naar helemaal niks smaakte , troep
29 apr 2024 om 22:18 Heerlijke kapsalon
29 apr 2024 om 21:35 Heerlijke pizzas. Bezorging duurde lang maar wel op de aangekondigde tijd.