GRILLROOM PIATTO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1370 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Piatto. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 19:39 Eten was echt top! Bezorging duurde iets langer maar werd goed gemaakt met gratis blikjes drinken. Eten was super warm nog
22 nov 2022 om 22:13 De Pizza was ok, maar de bezorging duurde echt te lang. We hebben meer dan 90 minuten gewacht.
19 nov 2022 om 21:14 Eten was prima, bezorgtijd was best lang, maar werd ook al aangegeven dus duidelijk
19 nov 2022 om 20:45 Weer prima en smakelijk eten. Maar wel een beetje lange bezorgtijd.
19 nov 2022 om 20:19 3 sterren omdat de smaak wel lekker was. Er zat geen broodje bij de Kofta, had wel gemoeten. Broodje hamburger was letterlijk een broodje met een burger. Blaadje sla of plakje tomaat erop was lekker geweest. 100 min gewacht op de bestelling.
19 nov 2022 om 19:58 Altijd een nette en goede zaak. Kreeg tijdens het wachten nog een blokje baklava. Eten was weer uitstekend! Uiteraard ook weer een gratis blikje cola.
16 nov 2022 om 10:24 Ike had eten bestel als pasta en ik had gebeld wat ik er niet in wil hebben en ze hebben er tog in gedaan jokken wil ik er niet in hebben. Slecht als je beld.
16 nov 2022 om 6:53 Kapsalon was er na 25 min. Goed warm en smaakte prima!
14 nov 2022 om 23:07 Boven verwachting! Goede smaak, goede portie, heerlijke salade etc!
13 nov 2022 om 19:35 16:15 besteld voor 17:15 bezorging was 17:30
11 nov 2022 om 21:05 Lang gezocht naar een restaurant waar ik altijd tevreden ben, dit heb ik gevonden bij Piatto. Snelle, goede service en goed en lekker eten!
9 nov 2022 om 23:20 super